Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας τίμησε τον «Εσταυρωμένο».


Αντιπροσωπεία του Σ. Σ. Κ.  Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", επισκέφθηκε (27/2) το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, για να συγχαρεί επισήμως τον νέο Αστυνομικό Δ/ντή Μαγνησίας κ. Βασίλειο Καραΐσκο και τους άμεσους συνεργάτες του.
Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του «Ε» Πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, τον κ. Λάμπρο Γιωτόπουλο, Αξιωματικό του Λ.Σ. - ΕΛΛ. ΑΚΤ ε.α., Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του "Ε" και τον κ. Κωνσταντίνο Κατσιγιαννάκη, Ταξίαρχο ε.α. και συνεργάτη του "Ε".  
Σε μια σεμνή τελετή, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής επέδωσε στον  Πρόεδρο του "Ε", τον θυρεό της "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ", σε ένδειξη τιμής και ευχαριστιών για την 25χρονη προσφορά και συνεργασία του "Ε" με τις  τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του Συλλόγου στην τοπική μας κοινωνία. Ο π. Θεόδωρος ευχαρίστησε τον κ. Καραΐσκο για την τιμή και δήλωσε πως ο "Ε" θα είναι πάντοτε διαθέσιμος για να στηρίξει κάθε θεάρεστη ενέργεια της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των χειμαζομένων συνανθρώπων μας. 
 Εκ του Γραφείου Τύπου