Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Θεία Λειτουργία στην Εράτυρα Κοζάνης, (ΦΩΤΟ).

Στην Εράτυρα, κωμόπολη της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, λειτούργησε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Σεραφείμ, ως Τοποτηρητής της Ιεράς αυτής Μητροπόλεως.
Παρουσία πλήθος κόσμου, κληρικών και τοπικών αρχών τελέσθηκε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και το Αρχιερατικό μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου. Η συγκίνηση, οι προσωπικές μνήμες και ο ζωντανός λόγος του μακαριστού δονούσε τις καρδιές των παρευρισκομένων σε όλη την διάρκεια της ακολουθίας.
Ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας, συνεχάρηκε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Εράτυρας πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Νικόλαο Αλεξίου για την τάξη, την ευπρέπεια και τον καλλωπισμό του Ιερού Ναού και του περιβάλλοντος χώρου και μακάρισε τόσο τον ίδιο όσο και τους κατοίκους της κωμοπόλεως για την πίστη και την ευλάβεια τους.