Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 22/2/2019:ΙΕΡΑ ΑΡΓΥΠΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

 Ι. ΝΑΟΣ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗΣ
Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019, εορτάζει η Εκκλησία μας την μνήμην της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος και πανηγυρίζει το ομώνυμο Μητροπολιτικό Ι. Παρεκκλήσιο της Ι. Μητροπόλεώς μας στο Επισκοπείο, στην Κόρινθο. Με την ευκαιρία αυτή, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ε. έ. και ώρα 20:30΄ θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου.

Κατά την Ιερά Αγρυπνία θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα  του Ι. Λειψάνου της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.
Ανήμερα της εορτής ο Ι. Ναός θα είναι ανοικτός τις πρωϊνές ώρες, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 17:00΄ θα τελεσθεί Ι. Παράκληση  στην Αγία Φωτεινή και στην συνέχεια το Ι. Μυστήριο του Ευχελαίου.