Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Αρχιεπίσκοπος και Συρορθόδοξος Πατριάρχης στον ΠτΔ και στον Πρόεδρο της Βουλής.

14.11.2018     Ώρα ανάρτησης: 2:00:49 PM
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: eurokinissi

Την στήριξη του Ελληνικού λαού προς τον λαό της Συρίας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον Συρορθόδοξο Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής κ. Ιγνάτιο-Εφραίμ Β, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου στο Προεδρικό Μέγαρο.
«Η Ελλάδα, η Ελληνική Πολιτεία και η Εκκλησία της Ελλάδος στέκονται στο πλευρό σας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσέφερε ως ενθύμιο στον Πατριάρχη το Εθνόσημο της Προεδρίας, ενώ από την πλευρά του εκείνος του προσέφερε ένα βιβλίο για τους αγώνες διατήρησης της Ορθοδοξίας, η οποία, όπως σημείωσε, υφίσταται τόσες επιθέσεις όλους αυτούς τους αιώνες. «Όλοι αυτοί οι αγώνες όμως, μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο δυνατή πρέπει να είναι η μαρτυρία μας, πόσο ο Κύριος είναι κοντά μας και πόση αξία έχει ο αγώνας μας για την διατήρηση της Χριστιανοσύνης» υπογράμμισε ο Πατριάρχης.

Στην συνέχεια ο Συρορθόδοξος Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαο Βούτση.