Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Αντιαιρετική Εκδήλωση Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στην προσπάθειά της να ενημερώσει και να διαφυλάξει το ευσεβές πλήρωμά της από κακοδοξίες αιρετικών ομάδων που σκόπιμα προσπαθούν να παρασύρουν σε πλάνες πολλούς χριστιανούς, διδάσκοντας πλήθος εσφαλμένων αντιλήψεων περί του Χριστού μας και της Αγίας Εκκλησίας μας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 αντιαιρετική εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας.

Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρ. Κυριακός Τσουρός, Συνοδικός Γραμματέας επί των αιρέσεων, ο οποίος ανέπτυξε εισήγηση με θέμα: «Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και η Εταιρεία “Σκοπιά”».
Ο π. Κυριακός, βασιζόμενος στην πολυετή πείρα του, παρουσίασε διεξοδικά το θέμα και αναφέρθηκε στα βασικά σημεία των αιρετικών αυτών διδασκαλιών καθώς και στους πνευματικούς κινδύνους που εγκυμονούν για την Αγία μας Εκκλησία και την Ορθόδοξη πίστη, συνιστώντας την άμεση επαγρύπνηση όλων.
Στην εκδήλωση παρέστησαν Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά, απευθύνοντας σχετικά ερωτήματα.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, οποίος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον π. Κυριακό τόσο για την αποδοχή της προσκλήσεως, όσο για την ωφέλιμη και διδακτική εισήγησή του, αναφέρθηκε στα γόνιμα και πολύτιμα συμπεράσματά της, παροτρύνοντας τον πιστό λαό στη μελέτη του λόγου της Αγ. Γραφής και τη συμμετοχή τους στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.