Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Μουσικό Οδοιπορικό «…Προς το εκούσιον Πάθος» στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, παρουσιάσθηκε Μουσικό Οδοιπορικό «…Προς το εκούσιον Πάθος» με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, κάλαντα του Λαζάρου και Θρήνους της Μεγάλης Παρασκευής.

Παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και ευσεβείς Χριστιανοί.
Συμμετείχε η Βυζαντινή Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Άρτας υπό την χοραρχία του κ. Γεωργίου Τσίτσικα και Μουσικό Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Κωνσταντίνου Ράπτη.
Τους Ύμνους σχολίασε Θεολογικά ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Φλούδας, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Άρτης και την αφήγηση των Καλάντων επιμελήθηκε ο κ. Ευάγγελος Κοτρότσιος.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «ΚΑΤΑΦΥΓΗ».
Η εκδήλωση είχε την στήριξη του Δήμου Αρταίων.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως και ευχήθηκε για τις Μεγάλες Ημέρες του Πάσχα και της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού.
Φωτογραφίες