Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών και τα κάλαντα του Λαζάρου από μαθητές Νηπιαγωγείου.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, η Ορκωμοσία των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 335-2018 Β΄ ΕΣΣΟ, της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού η οποία και εδρεύει εις το Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά Προκοπίδη» στην περιοχή της Ασσήρου.

Της Τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, ενώ παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβερνήσεως, της Ηγεσίας του Στρατού, των Τοπικών Αρχών, καθώς και οικείοι των Νεοσυλλέκτων.
Την Ημερήσια Διαταγή του 507 ΜΧ Τάγματος Πεζικού ανέγνωσε ο Αντισυνταγματάρχης ΠΖ Αλέξανδρος Μούτζιος, ενώ εκ μέρους του Αρχηγού Γ.Ε.Σ., χαιρετισμό απεύθυνε ο Διοικητής της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος κ. Σωτήριος Κωστάκογλου.
Μετά το πέρας της Τελετής οι Στρατιώτες παρήλασαν στο χώρο του Μονάδος εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος εδέχθη με περισσή χαρά εις την Ιερά Μητρόπολη, τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Λαγκαδά, τα οποία και του έψαλλαν με την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που τα διακρίνει, τα παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου.