Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Μοναχός από το Άργος παρέλασε ως σημαιοφόρος στη Πάτμο παρουσία του Υπουργού Π. Κουρουμπλή (βίντεο).

 Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου σε Αρκιούς και Πάτμο βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.





Κατάθεση στεφάνου και παρέλαση από έναν και μόνο μαθητή πραγματοποιήθηκε την 25η Μαρτίου για τον εορτασμό της επετείου από την επανάσταση του 1821 στους Αρκιούς, παρουσία του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής μετέβη στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της Πάτμου, παρακολούθησαν την Ιερά Δοξολογία στην οποία ήδη είχαν πάρει θέση οι μαθητές, οι μαθήτριες των σχολείων του νησιού, με τις σημαίες τους και ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, άκουσαν την εκφώνηση του πανηγυρικού από τον δάσκαλο του δημοτικού σχολείου Χώρας Πάτμου Στυλιανό Λαφαζάνη και στη συνέχεια μετέβησαν στο ηρώο του Εμμανουήλ Ξάνθου και ο υπουργός εκ μέρους της κυβέρνησης κατέθεσε στεφάνι. Ακολούθησαν ο δήμαρχος και οι λοιπές αρχές

Στην πλατεία δημαρχείου παρακολούθησαν την παρέλαση των μαθητών, συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ως σημαιοφόρος ο Αργείος Ιερομοναχός π. Μακάριος Δρόσος που σπουδάζει στην Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή και ο οποίος μαζί με τον δίδυμο αδερφό του διακονούν την Ιερά Μονή της Παναγίας της Κατακεκρυμένης (Πορτοκαλούσσας) στο Άργος.

Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου ο οποίος και καταχειροκρότησε τη νεολαία του νησιού. Τις εορταστικές εκδηλώσεις διοργάνωσαν ο δήμος, αλλά και η Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου με την Πατμιάδα σχολή.