Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων.

SAM_8047
Με την παρουσία της Στρατιωτικής Ηγεσίας εγένετο την Παρασκευή, 30 του μηνός Μαρτίου ε.ε. η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στα Κέντρα Υποδοχής Πλάτης, Λαγού, Καβύλης και Σουφλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Ο οικείος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός προέστη της Τελετής στο Στρατόπεδο «Θεοδωράκη» στο Λαγό Διδυμοτείχου, παρουσία του Διοικητού της 30ης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Νικολάου Αγγελή και οι εκπρόσωποί του Αρχιμ. Νικόδημος Σκλέπας στο Στρατόπεδο  «Καρύδα» του 21ου Συντάγματος στην Πλάτη Ορεστιάδος, παρουσία του Διοικητού της XVI Mεραρχίας Στρατηγού Βασιλείου Παπαδόπουλου, ο Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αστεριάδης στο Στρατόπεδο «Αβραμίδη» στην Καβύλη Ορεστιάδος, παρουσία του Διοικητού της 3ης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Ερμολάου Παπαστεφανή και ο Αρχιμ. Ανδρέας Αϊντινίδης στο Στρατόπεδο «Μηλιδώνη» στο Σουφλί, παρουσία του Διοικητού της 50ης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Ιωάννου Τσιόπλου.
Στους νεοσύλλεκτους διανεμήθη η Καινή Διαθήκη σε παραλλαγή, προσφορά της Βιβλικής Εταιρείας.