Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Πασχάλια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Φαρσάλων με θέμα: «Πορεία προς την Ανάσταση».

IMG 0512 Custom

  Η Ιερά μας Μητρόπολη την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 πραγματοποίησε πασχάλια εκδήλωση με θέμα: «Πορεία προς την Ανάσταση» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

  Ο Χορός του Παραρτήματος Φαρσάλων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας συνεπικουρούμενος από σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής της Καρδίτσας έψαλλε ύμνους από την πλούσια υμνολογία της Αγίας και Μεγάλης εβδομάδος.
  Το χορό διηύθυνε ο Αρχιδιάκονος π. Θωμάς Κάιας, Δάσκαλος του Παραρτήματος της Σχολής στα Φάρσαλα. Το θεολογικό περιεχόμενο αυτών ανέπτυξε ο Αιδεσιμώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Αναστασόπουλος, εφημέριος του ως άνω Ιερού Ναού.
  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος συνεχάρη όσους κοπίασαν για την πραγμάτωση της πασχάλιας εκδήλωσης, η οποία μας εισήγαγε στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους παρισταμένους, ιδιαιτέρως δε τον εκπρόσωπο του Διοικητή 61 ΜΕ κ. Θωμά Κόνιαρη, Λοχαγό και τον κ. Κωνσταντίνο Δερλό, Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Φαρσάλων και Διευθυντή του 3ου Δημοτικού της πόλεως.
Φωτογραφίες: Γεώργιος Κορνούτος
IMG 0456 Custom
IMG 0457 Custom
IMG 0461 Custom
IMG 0469 Custom
IMG 0478 Custom
IMG 0495 Custom
IMG 0496 Custom
IMG 0499 Custom
IMG 0501 Custom
IMG 0512 Custom
IMG 0513 Custom
IMG 0514 Custom
IMG 0515 Custom