Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, η Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας «Η ΑΡΩΓΗ», πρόσφερε εν όψει του Πάσχα 50 επιταγές σε 50 εμπερίστατες οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και προβλήματα υγείας.
Η επίδοση των επιταγών έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, του εκπροσώπου της εταιρείας και Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του εργοστασίου κ. Ιωάννη Καραβά καθώς και των υπευθύνων της ΑΡΩΓΗΣ.
Οι δικαιούχοι ευχαρίστησαν την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και τον εκπρόσωπό της για την προσφορά καθώς και την Ιερά Μητρόπολη, η οποία μέσω του Οργανισμού «Η ΑΡΩΓΗ» τους στηρίζει στις καθημερινές ανάγκες επιβίωσης που αντιμετωπίζουν. Να τονισθεί ότι είναι η όγδοη κατά σειρά συμμετοχή της ως άνω εταιρείας στην στήριξη  των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος και όλοι οι εθελοντές κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες στο έργο του Οργανισμού «Η ΑΡΩΓΗ», εκφράζουν προς την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» τις ευχαριστίες τους για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεώς μας, που σκοπό έχει την στήριξη και ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που ταλαιπωρούνται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.
                                       Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως