Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ME TH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄ ΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ.

  Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Τριάδος, στη Χώρα της Κύθνου, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ και τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, με την προσευχητική συμμετοχή του Επάρχου Κέας-Κύθνου, του Δημάρχου Κύθνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου, Δημοτικών Συμβούλων,των Εκπαιδευτικών και μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χώρας και πολλών πιστών.

  Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε στη διδασκαλία της Εκκλησίας περί των ιερών εικόνων και περί της, δι' αυτών, μετοχἠς των πιστών στη ζωή της Εκκλησίας, λειτουργικώς, πνευματικώς και εκκλησιολογικώς και, χρησιμοποιώντας μια διδακτική ιστορία, απηύθυνε στα παιδιά πατρικές νουθεσίες και συμβουλές.
  Τέλος, διένειμε σε όλους φυλλάδια πνευματικού περιεχομένου, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε για το Άγιο Πάσχα.