Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος στον Ι.Ν.Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης για το Ι.Ευχέλαιο.

Δελτίο Τύπου
Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, τέλεσε την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καλλιακμάνης και  Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., αφού επικεντρώθηκε στη δέηση «ὑπέρ τοῦ ρυσθῆναι ἡμᾶς ἀπό πάσης θλίψεως, ὀργῆς, κινδύνου καὶ ἀνάγκης», την ανέλυσε στοιχούμενος στο πνεύμα των Αγίων Πατέρων και κάνοντας τις απαραίτητες προεκτάσεις στη ζωή των σημερινών χριστιανών.
Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Ιερού Ευχελαίου, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από μια πλειάδα ιερέων επισκέφτηκε τον Ενοριακό Κύκλο Κυριών της κ. Χαραλαμπίδου Μαρίας.
Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας επευλόγησε τις κυρίες του Κύκλου και ευχήθηκε (όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί) «εμφορούμενες από ιεραποστολικό πνεύμα να καλλιεργήσουν στις οικογένειές τους την αγάπη προς το Θεό και την Εκκλησία».
Εκ του Γραφείου Τύπου.