Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Οικ. Πατριάρχης: «Μένουμε έκθαμβοι από το έργο αποκατάστασης του Παναγίου Τάφου!»


panagios
Φωτο: Μαρία Γιαχνάκη
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος στην έναρξη της τελετής της παράδοσης του Ιερού Κουβουκλίου τόνισε την σοβαρότητα του έργου, την σημαντική δουλειά των επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και δήλωσε συγκινημένος από τα ευρήματα.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στην ομιλία του για την παράδοση του Παναγίου Τάφου από την επιστημονική ομάδα στο Πατριαρχείο, συγκινημένος τόνισε μεταξύ άλλων:
«Μένουμε έκθαμβοι από το έργο και την αποκατάσταση του Παναγίου Τάφου και γινόμαστε μια ψυχή αφού είδαμε αυτό το έργο να ολοκληρώνεται.
Αφού είδαμε τις μυροφόρες να αποκαλύπτονται στις αγιογραφίες του Ιερού Κουβουκλίου και τα ευρήματα από την επιστημονική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου νιώθουμε απέραντη συγκίνηση».
Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο και αναφέρθηκε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος βρισκόταν επίσης στην τελετή παράδοσης, θυμίζοντάς του ότι είναι πρωθυπουργός σε μια ορθόδοξη χώρα της οποίας πρέπει να ηγείται με ανάλογα συναισθήματα.

από : Εδώ