Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΥΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ κ. ΔΩΡΟΘΕΟ Β΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ, ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΑΣ & ΔΡΥΟΠΙΔΟΣ.

  Με εγκάρδιες και πηγαίες εκδηλώσεις αγἀπης, τιμής και σεβασμού υποδέχθησαν σήμερα τον Σεβασμώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ Εκπαιδευτικοί και Μαθητές των Σχολείων της Κύθνου, ο οποίος, αφού  τους ευχαρίστησε για την αποδοχή σχετικού παρακλητικού του αιτήματος, απηύθυνε προς τα παιδιά πατρικές συμβουλές, διανθισμένες με διδακτικές ιστορίες, και ευχές, τους διένειμε ντοσιέ με εικόνες από την Κύθνο, τευχίδια με τον Ακάθιστο Ύμνο σε νεοελληνική απόδοση, βιβλία με εικονογραφημένες ιστορίες από την Παλαιά Διαθήκη στα μικρότερα παιδιά,και ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα και καλή πρόοδο.