Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Το ταξίδι του 4Ε στην Καστοριά.Το 9ο οδοιπορικό στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας θα παρουσιάσει ο Τηλεοπτικός Σταθμός "4Ε" (για τη Δυτική Μακεδονία "Όσιος Νικάνωρ"), την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 21.30.
Ο φακός του Σταθμού, μάς ταξιδεύει στη γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, στα βυζαντινά της μνημεία και παρουσιάζει την ιστορία και τον πολιτισμό της.

Την Κυριακή Δ’ των Νηστειών το βράδυ, θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου, τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή ιερά εικόνα της Παναγίας της Πορφύρας, τον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, καθώς και τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού, εκεί που φυλάσσεται η θαυματουργή ιερά εικόνα της Παναγίας της Γράμμουστας.