Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου - Δ' Χαιρετισμοί στην Καστοριά.Η Ακολουθία του Εσπερινού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Παναγία θα ψαλεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.
Η Ακολουθία θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ. Ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο Μεθέορτος Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καστοριάς, το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Παναγίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης.