Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Σπάρτης.


003
Με εκκλησιαστική κατάνυξη και την πρέπουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων στον κατάμεστο από πιστούς Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη. Αρχικά τελέσθηκε ο Όρθρος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, ο οποίος στη συνέχεια προέστη της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας. Την εορταστική εγκύκλιο του σεπτού Ποιμενάρχη μας ανάγνωσε ο Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναού π. Γεώργιος Μπλάθρας.
Με την ολοκλήρωση της θρησκευτικής τελετής, ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τους πιστούς να έχουν εμπιστοσύνη στην πατρική αγάπη και μέριμνα του γεννηθέντα Χριστού και με εφαλτήριο τις  Άγιες αυτές Ημέρες να γίνουν εμπράκτως κοινωνοί της διδασκαλίας Του καταπολεμώντας τις όποιες αδυναμίες τους, έτσι ώστε να μπορέσει συνολικά η μαστιζόμενη από διάφορες παθογένειες κοινωνία μας να ορθοποδήσει. Κατακλείοντας τον λόγο του ο Σεβ. Ιεράρχης μας ευχήθηκε στο εκκλησίασμα ψυχική και σωματική υγεία, αγάπη και προκοπή.
007 013 015 024 006