Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ.


105 6463
Οι θύρες του ανακαινισμένου Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεως μας ήταν από νωρίς ανοικτές σήμερα Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016, προκειμένου η Φιλαρμονική και η «Μπαντίνα» του Δήμου, Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία των Ι. Ναών της πόλεως, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και πλήθος μικρών καλαντιστών, να «ψάλουν» τα πατροπαράδοτα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και να υποβάλουν τις ευχές τους στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο για το επανατέλον Νέο (Πολιτικό) έτος 2017.

Ο Σεβασμιώτατος με πολύ χαρά δέχθηκε όλους τους καλαντιστές και μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και την διανομή του Ημερολογίου του 2017 της Ι. Μητροπόλεως μας ευχήθηκε σε όλους «Καλή και ευλογημένη Χρονιά» με τον Χριστό στις καρδίες μας.