Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Άγιο Στέφανο Αρναίας (ΦΩΤΟ).

Αποστολή Αρναία - Χρήστος Καναρόπουλος

Με βυζαντική μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη γιόρτασε η παραδοσιακή Αρναία τον Πολιούχο της Άγιο Στέφανο, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό.
Την παραμονή στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος από πλειάδα Ιερέων τόσο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, όσο και εξ άλλων Ιερών Μητροπολέων.
Ομιλητής ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Ιερισσού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος Ριγανάς, ο οποίος με γλαφυρότητα και παραστατικότητα συνέδεσε το κοσμοσωτήριο γεγονός της Σαρκώσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με το μαρτύριο και τη μαρτυρία του Αγίου ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, με πλήθος αναφορών στα υμνολογικά των ημερών της Εκκλησίας κείμενα και στα λόγια των Αγίων Πατέρων.

η συνέχεια  Εδώ