Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα με τους άγρυπνους φρουρούς μας.

Τα ακριτικά Φυλάκια της παραμεθορίου επισκέφθηκε τις μέρες μετά τα Χριστούγεννα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός για να ευχηθεί και να στηρίξει τους στρατιώτες, που κάτω από δύσκολες καιρικές  συνθήκες, (όταν το θερμόμετρο κατεβαίνει 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν) παραμένουν άγρυπνοι φρουροί των συνόρων μας.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν και συνόδευσαν ο Στρατηγός Διοικητής της XVI Μεραρχίας Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Υποδιοικητής Ταξίαρχος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και ο Διοικητής του 21ου Συντάγματος Συνταγματάρχης Γεώργιος Χατζηγεωργίου.
Ο Σεβασμιώτατος αφού προσέφερε στους αξιωματικούς και τους στρατευμένους την Καινή Διαθήκη, σε παραλλαγή, και γλυκίσματα, επικοινωνώντας με τους φρουρούς της Πατρίδας σημείωσε οτι «πρεπει να ειναι υπερήφανοι που υπηρετούν σε αυτό τον ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο» και τόνισε ότι «το νόημα των Χριστουγέννων είναι η ελπίδα που δίνει ο Χριστός, η αλληλεγγύη, η ενότητα, η ειρήνη και η συμφιλίωση με πρώτη και κορυφαία αρετή την αγάπη».