Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ιερά Αγρυπνία στον Ι.Ν. της Αγίας Κυράννης Όσσης (ΦΩΤΟ).

Επ’ευκαιρία του γεγονότος της ενθυμήσεως της κατά θαυμαστό τρόπο ευρέσεως και ανακομιδής των Χαριτοβρύτων και Σεπτών Ιερών Λειψάνων της Αγίας Νεοπαρθενομάρτυρος Κυράννης (12-09-2011), ετελέσθη μέσα σε κλίμα κατανύξεως και με την συμμετοχή πολλών πιστών της επαρχίας μας, Ιερά Αγρυπνία με επίκεντρο την πανέμορφη και ιστορική κωμόπολη της Όσσης Λαγκαδά.
Των εορτίων Λατρευτικών εκδηλώσεων προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, συμπαραστατούμενος των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, καθώς επίσης και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θερμών.κ. Δημητρίου, ενώ εκ του Ιερού Βήματος παρέστη συμπροσευχόμενος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος.
η συνέχεια Εδώ