Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός στη Σχολή Παραδοσιακών Χορών της Μητροπόλεώς Φθιώτιδος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινουται, ότι τήν Κυριακη, 27 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού-Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση της Σχολής Παραδοσιακών Χορών της Ιεράς Μητροπόλεως. Η εκδήλωση θα αρχίσει με αγιασμό, που θα τελέσει ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Όπως είναι γνωστό η μητέρα μας Εκκλησία ανά τους αιώνες κατορθώνει να περιφρουρεί, να διαφυλάττει και να μεταλαμπαδεύει ένα πολυδιάστατο πολιτιστικό θησαυρό, ως πνευματική κληρονομιά από γενιά σε γενιά. Στο πλαίσιο της διασώσεως και διαδόσεως της κληρονομιάς αυτής η Ιερά Μητρόπολή μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και γι' αυτό από τις πρώτες ποιμαντικές ενέργειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας ήταν η ίδρυση της Σχολής Παραδοσιακών Χορών το έτος 1998. Στα χρόνια της λειτουργίας της Σχολής, δημιουργήθησαν αρκετά τμήματα παίδων, εφήβων και ενηλίκων και σήμερα παρακολουθούν τα μαθήματα αυτά περισσότεροι από 500 ενδιαφερόμενοι οι οποίοι διδάσκονται δωρεάν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, με την επίβλεψη εμπείρων χοροδιδασκάλων.
Προσκαλείται το Χριστεπώνυμο πλήρωμα να συμμετάσχει στήν ως άνω  εκδήλωση,  στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού-Διοικητικού Κέντρου στην Νέα Άμπλιανη, όπου και το παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ.