Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΖΟΓΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Στα πλαίσια του  προσκυνήματος της τίμιας κάρας του αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στο ομώνυμο Ιερό προσκύνημα του Αγίου στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδος , ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος   Επιδαύρου κ. Καλλίνικος  μίλησε στο Συνεδριακό κέντρο του προσκυνήματος , με θέμα: «Η εκκλησιαστική ενότητα κατά τον άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο». 

Προηγήθηκε εσπερινός και ιερά Παράκλησις στον  Άγιο  Ιγνάτιο. Στην ομιλία του Επισκόπου Καλλινίκου παραβρέθηκε  ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και αρκετός κόσμος.  Την τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου έφερε στην Αργολίδα με κάθε λαμπρότητα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας  κ. Παντελεήμων την Δευτέρα  28 Σεπτεμβρίου 2015. Το ιερό λείψανο υποδέχθηκαν  ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος  ,κλήρος και λαός.

 Το Ιερό Προσκύνημα "Άγ. Ιγνάτιος ο Θεοφόρος", είναι ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα, κτισμένο στον ημιορεινό οικισμό Ζόγκα  Ελληνικού, επαρχίας Άργους, Νομού Αργολίδος. Κτίτωρ και ψυχή του όλου  Προσκυνήματος είναι ο αγιορείτης Ιερομόναχος π. Ιγνάτιος, αδελφός της εν Άθω Ιεράς Μονής του Οσίου Γρηγορίου


STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ