Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 εόρτασε με κάθε λαμπρότητα ο Ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου.  

Την  παραμονή της εορτής Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιήθηκε  Υποδοχή Των Ιερών λειψάνων του εν Αγίοις  πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του θαυματουργού, στη συνέχεια  εψάλλει Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασία και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου  Καλλινίκου. Το παρών τους έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ. Ανδριανός , ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος  και πάρα πολύς κόσμος.

Η Ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης έγινε το 1953 μ.Χ. Ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης, εορτάζει στις 9 Νοεμβρίου .



STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ