Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΟΡΤΙΟΣ ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ.κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β΄ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΙΤΑΛΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ.


Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας του απομεμακρυσμένου Βιταλίου της ευρύτερης περιοχής Μπατσίου, Άνδρου, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, συμπαραστατούμενος από Εφημερίους της περιοχής, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, της Αντιδημάρχου και του Επάρχου Άνδρου, των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Μπατσίου και Βιταλίου, Δημοτικών Συμβούλων, του Υποδιοικητού και Ανδρών της Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου και πολλών πιστών, Ενοριτών και από άλλες άλλες περιοχές της Άνδρου.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε στο μαρτύριο και τη μαρτυρία, που εκπηγάζει από τη δύναμη του Σταυρού και τα εξ αυτού χαρίσματα στη ζωή της Εκκλησίας και των πιστών, ενώ συνεχάρη τους Ενορίτες για τη μέριμνά τους στη συντήρηση και τον ευτρεπισμό του Ιερού Ναού.