Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς στην Ανάληψη του Χριστού Βόλου.


Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2014


    Την έφορο και προστάτιδα της Τοπικής μας Εκκλησίας, Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς, που φυλάσσεται στην ομώνυμη γυναικεία Ιερά Μονή της επαρχίας Αλμυρού, θα φιλοξενήσει η ενορία της Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, από την Δευτέρα 28/4 έως το Σάββατο 3/5.

    Η έλευση της Ιεράς Εικόνος στον Ιερό της Αναλήψεως εντάσσεται στο πλαίσιο του Ιερού Αναστάσιμου Σαρανταλείτουργου, με σκοπό την ευλογία και τον αγιασμό των ευλαβών προσκυνητών.


    Η επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28/4, στις 7 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ναού. Κάθε μέρα θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας Ξενιάς.

    Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 π.μ. έως τη μία το μεσημέρι και από τις 5 μ.μ. έως τις 10 το βράδυ.