Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας.

Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2014


Σημαντική συμβολή στον εξανθρωπισμό των συνθηκών κράτησης των πολύμηνων αλλοδαπών κρατουμένων του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, αποτελεί η δημιουργία σιδηροκατασκευής για τον προαυλισμό τους, στο πλαίσιο της τήρησης των όρων ασφαλούς επιτήρησης. Το εν λόγω έργο, που χρηματοδοτήθηκε από την Τοπική μας Εκκλησία, συνιστά υλοποίηση προσωπικής δέσμευσης του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, κατά την τελευταία επίσκεψή του στο εν λόγω Τμήμα, κατά την παρελθούσα περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.  Ο Αγιασμός του έργου έγινε από τον Σεβασμιώτατο στις 19/3.

Με επιστολή του (15/4) στον Σεβ. κ. Ιγνάτιο ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αθανάσιος Καλαμπόκας μεταφέρει τις «θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης και του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας για την εξαιρετική προσφορά...»