Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η μνήμη των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Μητρόπολη Δημητριάδος.

Τρίτη, 22 Απριλίου, 2014

Η μνήμη των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, την Τρίτη του Πάσχα (22/4).
Την παραμονή της εορτής, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό του Βόλου. Στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στη χαρά που εκπέμπει το μήνυμα της Αναστάσεως, χαρά που οδήγησε πλειάδα Μαρτύρων, όπως και οι τιμώμενοι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη, στην ομολογία της πίστεως στον Αναστάντα Ιησού Χριστό και στο μαρτύριο του αίματος,  για να κερδίσουν την Ουράνια Βασιλεία Του.
Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία Πασχαλινά αυγά στο πλήθος των προσκυνητών που είχαν κατακλύσει τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού.


Ανήμερα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε και ομίλησε στο νεόδμητο Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Νέας Αγχιάλου, παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος.