Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Η Πανήγυρις του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων (ΦΩΤΟ ).

του Σπύρου Παπαγεωργίου
Με τη λαμπρότητα και ευφροσύνη που φέρνει η Πασχάλια περίοδος και το χαρμόσυνο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, εορτάστηκε η Πανήγυρις του Ιερού Προσκηνύματος Αναστάντος Χριστού Σπάτων.
Της ευχαριστιακής συνάξεως προεξήρχε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρ Καραγιάννης, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο. Συμμετείχαν ιερείς από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το εξωτερικό καθώς και ο προϊστάμενος του Προσκηνύματος, Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιερόθεος Καλογερόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.Ο π. Νικάνωρ αναφέρθηκε στο κήρυγμά του, στη φράση ''Πάσχα Ιερόν ημίν σήμερον αναδέδεικται..'' καθώς και ότι η παρούσα ζωή είναι προετοιμασία για την Μέλλουσα Ζωή.
Έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης Αθανάσιος Βουρλής και ο Λαμπαδάριος Παναγιώτης Μπάτρης. Ακούστηκε επίσης το "Χριστός Ανέστη" στα Αφρικάνικα και τα Αράβικα. Στο τέλος μοιράστηκε σε όλους το πασχαλινό αυγό.