Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στην εποχή του φαίνεσθαι αποκτήστε γερά θεμέλια.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

"Σε μια εποχή που κυριαρχεί το φαίνεσθαι, προσπαθήστε να έχετε γερά θεμέλια" τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος απευθυνόμενος σε μαθητές του Κολεγίου Ψυχικού.

Εξηνταπέντε μαθητές λυκείου του κολεγίου επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο συνοδευόμενοι από τους καθηγητές του σχολείου π. Ιωάννη Λάμπρου και κ. Αλέξανδρο Σπύρογλου. Οι μαθητές συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσέφεραν στην Αρχιεπισκοπή, για να διατεθούν μέσω του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

"Σας καλωσορίζω στο σπίτι σας" τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και εξήρε την πρωτοβουλία των μαθητών να συγκεντρώσουν τρόφιμα. Τους κάλεσε, επίσης, να αποκτήσουν γερά θεμέλια. Το μειονέκτημα, βέβαια, είναι ότι τα θεμέλια δεν φαίνονται και αυτό παίζει ρόλο σε μία εποχή που το φαίνεσθαι είναι εκείνο που κυριαρχεί. Έχουν, όμως το πλεονέκτημα ότι βαστάνε και αντέχουν από κακοκαιρία".

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στους μαθητές, υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία.