Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.


Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
  Σήμερα Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου 2014 τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στρατιωτικών, κατά τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους µας, στο στρατιωτικό τμήμα του Κοιμητήριου Ναυπλίου. 
Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Υφυπουργος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός , ο Διευθυντης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας Θ. Παδημητρίου, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υπ. δήμαρχος Χ. Γραμματικόπουλος, οι θρησκευτικές αρχές και εκπρόσωποι των αποστράτων σωμάτων ασφαλείας της πόλης του Ναυπλίου. 
 Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος ενώ τιμές απέδωσε στρατιωτικό άγημα από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου.