Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Όμιλος επισκεπτών από τη Μητρόπολη Πειραιώς στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2014


Εκατό και πλέον παιδιά με τους γονείς τους, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, έγιναν δεκτοί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Θεσσαλίας την Παρασκευή 21/2.
Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε όλους σχετικά με το Πνευματικό και Φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη, ενώ έδωσε σε όλους ως ευλογία ένα DVD με τη ζωή του Χριστού και την Καινή Διαθήκη σε ψηφιοποιημένη Ακουστική μορφή.

Από πλευράς των επισκεπτών, τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε για τη φιλοξενία ο κ. Δημήτριος Αλφιέρης, ιδιαίτερος Γραμματέας του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο κ. Αλφιέρης, μετέφερε τις εγκάρδιες  και αδελφικές ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος. Μιλώντας για το πρόσωπο του Σεβ. Δημητριάδος, τον χαρακτήρισε «εμπνευστή» των Εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως Πειραιώς, ενώ αναφέρθηκε επιγραμματικά και στο πλούσιο έργο το οποίο είχε επιτελέσει ως πρωτοσύγκελος Πειραιώς, δίπλα στον Σεβ. Μητροπολίτη πρ. Πειραιώς κ. Καλλίνικο.
Ο όμιλος των επισκεπτών ξεναγήθηκε στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας όπου στεγάζονται τα Γραφεία της Μητροπόλεως και η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, ενώ η επίσκεψη τους ολοκληρώθηκε με παράθεση γεύματος από την Ιερά Μητρόπολη.