Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Η Εορτή του Αγίου Τρύφωνα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

 Με ιδιαίτερη κατάνυξη και εκκλησιαστική τάξη, εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Τρύφωνα στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης .
Στην  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που έγινε  χοροστάτησε  ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως  κ.κ. Βαρνάβας με τους Πατέρες του Ιερού Ναού και τους διακόνους του.Παρόντες ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Κιοσέογλου Ελευθέριος, η Κοινοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ιωαννίδου Μαρία, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Ορφανός Γεώργιος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Κούκιος Τρύφων, οι Εορτάζοντες Σύλλογοι ιδιοκτήτων Λαχανοκήπων Νομού Θεσσαλονίκης και Καλλιεργητών Λαχανοκήπων Θεσσαλονίκης Μενεμένης μετά των Συμβουλίων και μελών τους και πολλοί προσκυνητές.


Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας οι Εορτάζοντες Σύλλογοι παρέθεσαν δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.