Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Ιατρών Ημαθίας τίμησε τους προστάτες αγίους του Κύρο και Ιωάννη.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή των Αγίων Θαυματουργών Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου που είναι οι προστάτες άγιοι του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.
Μετά το πέρας της αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας τελέστηκε αρτοκλασία υπέρ του Συλλόγου Ιατρών Ημαθίας και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση για τους ιατρούς που έφυγαν απ’ αυτήν την ζωή και υπηρέτησαν στην Ημαθία.

Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο επίκουρος καθηγητής Ποιμαντικής και Βιοηθικής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαος Κόϊος ο οποίος ανέπτυξε την σημασία του πόνου στην ζωή του ανθρώπου μέσα από την ορθόδοξη προοπτική της αγιοπνευματικής τελειώσεως.