Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιώργος Καραμπελιάς στο "ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει..."

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, το σωματείο για την Κρητική ιστορία, παράδοση και λαογραφία «Δροσουλίτες», σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιά, οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια από την Ένωση: Η Κρήτη ως αρχέτυπο του αντιστασιακού φρονήματος του Ελληνισμού», με ομιλητή το Γιώργο Καραμπελιά, συγγραφέα και εκδότη των περιοδικών Άρδην και Νέος Λόγιος Ερμής και της εφημερίδας Ρήξη. Θα αποδοθούν ριζίτικα τραγούδια από την ομάδα τραγουδιού των Δροσουλιτών. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 20.00 ώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελίστριας Πειραιά, Γ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς στο πλαίσιο του προγράμματος "ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει...".