Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος Λειτούργησε στην Κατερίνη.



Την πρώτη του Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, ως Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Σωτήρος Κατερίνης.
Ο Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος απηύθυνε λόγον στο πυκνό εκκλησίασμα,  περί της φρονήσεως, που είναι ύψιστη αρετή, αναφερθείς στο ευαγγελικό ανάγνωσμα του άφρονος πλουσίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτου Βαρνάβα Λεοντιάδη και των ευλαβών πατέρων, που συλλειτούργησαν μαζί του, καθώς και πολλών εκ των εντιμοτάτων αρχόντων της πόλεως, με πρώτο τον Δήμαρχο της πόλεως κ.Σάββα Χιονίδη ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Γέροντος Μητροπολίτου κ.Αγαθονίκου, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο εκκλησιαστικό άνδρα και άγιο επίσκοπο της Εκκλησίας μας, που έδωσε την μαρτυρία του Χριστού μέσα στον σύγχρονο κόσμο με τον καλύτερο τρόπο και ευχήθηκε σύντομα ο Θεός να αναδείξει έναν ισάξιο επίσκοπο και άγγελο της τοπικής Εκκλησίας.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Αγαθόνικο στο επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως και έλαβε την ευχή του.