Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου Λεβαδείας, Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί της Εορτής των Εισοδίων, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.




Με την πρέπουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα Εορτάσθηκε η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λεβαδείας, την 20 ην και 21ην Νοεμβρίου 2013.
Στον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό Χοροστάτησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου συνχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνατίου, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεωργίου και του Επισκόπου Αβύδου Κυρίλλου (του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.
Πλήθος πιστών από κάθε γωνιά της  Λεβαδείας και των γύρο χωριών συνέρρευσαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και να πάρουν την Ευλογία Της  Υπεραγίας Θεοτόκου.
Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιος.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από  Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό.