Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Κορωνείας Παντελεήμων: Όταν έρχονται οι δυσκολίες, το χέρι του Χριστού είναι εκεί για να μας τραβήξει επάνω.

του Σπύρου Παπαγεωργίου
Χθες Κυριακή 25 Αυγούστου 2013, στην Ιερά Μονή Στροφάδων & Αγ.Διονυσίου στη Ζάκυνθο, λειτούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων, αδεία και ευλογία του οικείου Ιεράρχου κ. Διονυσίου.
Ο κ. Παντελεήμων, που βρίσκεται στη Ζάκυνθο, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την μνήμη του Αγίου Διονυσίου και τη μετάθεση του λειψάνου από τις Στροφάδες στη Ζάκυνθο, ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη για την ευκαιρία να λειτουργήσει στην ιστορική αυτή Μονή και εξήρε την σεμνότητα του κ. Διονυσίου.
Αναφέρθηκε, όμως, και στην ευαγγελική περικοπή λέγοντας ότι "ο Χριστός κάλεσε τους Μαθητές Του να έχουν θάρρος και να μην φοβούνται όταν είδε τον Πέτρο να βουλιάζει στη θάλασσα. Μας καλεί λοιπό, να έχουμε πίστη και θάρρος. Και Αυτός θα είναι εκεί. Ξέρει τα προβλήματά μας, τις αγωνίες μας, τα πάθη και τις αδυναμίες μας. Και μας λέει "Έχετε θάρρος. Μη φοβάσθε. Είμαι Εγώ δίπλα σας." Όταν έρχονται οι τρικυμίες στη ζωή μας, έρχεται του χέρι του Χριστού, να μας τραβήξει επάνω".