Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η υποδοχή του Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Γιώργος Θεοχάρης
Θερμή υποδοχή στον Σεβασμιώτατο Ιεράρχη Διαυλείας κ. Γαβριήλ επιφύλαξαν οι βατοπαιδινοί πατέρες.
Τον κ. Γαβριήλ και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της εκκλησίας της ελλάδος υποδέχτηκε στη πύλη της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου ο ηγούμενος της Αρχιμανδρίτης Εφραίμ παρουσία των 120 μοναχών της αδελφότητας του.
Στη συνέχεια, υπό τον ύμνο της Παναγίας ''Αξιον Εστί'' κατευθύνθηκαν στο καθολικό της Μονής όπου έγινε η καθιερωμένη τελετή της υποδοχής και η ανταλλαγή ευχών μεταξύ του Επισκόπου και του ηγουμένου.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο σεβασμιότατος Διαυλείας είναι προσκεκλημένος από το μοναστήρι προκειμένου να χοροστατήσει στον εορτασμό των Αγίων Βατοπαιδινών πατέρων που τιμούνται αύριο 10 Ιουλίου με το παλαιό/23 Ιουλίου , με το νέο. Ο σεβασμιότατος συνοδεύεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο της φιλανθρωπικής οργάνωσης της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της Ελλάδας´´Αποστολή ´´, κ. Κώστα Δήμτσα.
Πηγή εδώ