Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Παντελεήμονος στην Ιερά Μονή Δοβρά Βέροιας.

Την Παρασκευή το απόγευμα τελέστηκε στην ιερά μονή Παναγίας Δορά Βέροιας ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του αγίου Παντελεήμονος, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Δημήτριος, ο οπίος κήρυξε το θείο λόγο, ενώ έλαβαν ακόμη μέρος οι σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κεντρώας Αφρικής κ. Νικηφόρος και Βεροίας κ. Παντελεήμων.



Τέθηκε σε προσκύνηση των πιστών τεμάχιο ιερού λειψάνου του αγίου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, που φυλάγεται στην ιερά Μονή Παναγίας Δορά.

Αύριο το πρωί θα τελεστεί αρχιερατικό συλλείτουργο στον μητροπολιτικό ιερό ναό αγίων πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου.