Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ρηγίνου Επισκόπου Σκοπέλου του Λεβαδέως στην γενέτειρά του Λιβαδειά και στον προς τιμήν Προσκυνηματικόν Ναόν Του.

Την Κυριακή 24η Φεβρουαρίου 2013 τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας κ.Παντελεήμονος και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων εκήρυξε τον Θείο λόγο προβάλλοντας το παράδειγμα της ζωής του εορτάζοντος Αγίου, συμπατριώτου όλων των Λεβαδέων επίκαιρο όσο ποτέ στην εποχή μας.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε τον Σεβ. Κορωνείας, ο οποίος έχει τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Κορωνείας της επαρχίας μας, ευχαριστώντας τον που λάμπρυνε με την παρουσία του τις λατρευτικές εκδηλώσεις.


Τη Δευτέρα 25η Φεβρουαρίου 2013 τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον εορταζόμενο Άγιο Ρηγίνο ασπαζόμενο με ευλάβεια το Άγιο Λείψανό Του.