Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τέταρτη ανθρωπιστική βοήθεια από την Ι. Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

PDF Εκτύπωση E-mail

kip Ανθρωπιστική βοήθεια (την τέταρτη κατά σειρά), η οποία συνίσταται σε τρόφιμα παρέδωσε, σήμερα στον Ασπρόπυργο, κλιμάκιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Ιερώνυμο Πυλιώτη για την ενίσχυση των συσσιτίων της ΜΚΟ "Αποστολή".
Ο Πρωτοσύγκελλος μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β' και τη δέσμευσή του πως θα συνεχίσει να συνδράμει με κάθε τρόπο στο έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της «Αποστολής».

Τον π. Ιερώνυμο Πυλιώτη συνόδευαν ο Δήμαρχος Αραδίππου της Κύπρου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χριστάκης Λυμπέρης, οι Αιδεσιμολογιώτατοι  Πρωτοπρεσβύτεροι, π. Παρασκευάς Παπαμιχαήλ, Γεώργιος Σεργίδης, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Ανδρέας Παναγή, Σάββας Χατζιωνάς και ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ο ΛΟΓΟΣ» της Εκκλησίας της Κύπρου κ. Λουκάς Παναγιώτου.
Στον Ασπρόπυργο παραδόθηκαν 2, 5 τόνοι κρέατος και πουλερικών. Αύριο η αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με τον Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη και τον κ. Χριστάκη Λυμπέρη, θα συναντήσουν στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.