Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Δύο Ιερές Αγρυπνίες την Καθαρά εβδομάδα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.



Την ερχόμενη καθαρά Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία με την τέλεση της πρώτης Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και οι πιστοί θα έχουν την δυνατότητα μετά από την τριήμερο νηστεία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.



Την ερχομένη Καθαρά Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 το Βράδυ, από τις 9 εως τις 12:30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλλίου Λαρίσης θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής του νεοφανούς Αγίου της Εκκλησίας Οσίου Ιερέως Νικολάου του Πλανά, του Ηγιασμένου στην οποία θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και θα εκτεθεί σε προσκύνηση το ιερό και χαριτόβρυτο  άγιο λείψανο του Αγίου Νικολάου, του Πλανά προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.