Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Υποδοχή Αγίας Κάρας Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία στη Χαραυγή της Λάρισας.



Με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη υποδέχθηκαν οι ευλαβείς Χριστιανοί τη Χαριτόβρυτη αγία κάρα του Οσίου Δαυΐδ, του εν Ευβοία ασκήσαντος στα προπύλαια του νεοανεγειρόμενου Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας στη Χαραυγή της Λάρισας.
«Προσκυνούμε τον Άγιο του Θεού, τον ευλογημένο και Θεοχαρίτωτο Ιερέα του Θεού του Υψίστου και επιζητούμε τις δραστικές του πρεσβείες για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας».Τον παρακαλούμε να μας ενισχύσει πνευματικά και να θεραπεύσει όλους τους ασθενείς αδελφούς μας που υποφέρουν σήμερα από ανίατες ασθένειες.
Να ευλογήσει τον Άγιο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής του, Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο και να του χαρίσει την πολύτιμη υγεία μας την ανάρρωση, τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, υποδεχόμενος την αγία κάρα του Οσίου Δαυΐδ, ενώ στη συνέχεια τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά της λιτής του Οσίου, αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Αχίλλιο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή, το έργο και τα θαύματα του Οσίου Δαυΐδ.
Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και οι κυρίες της Ερανικής Επιτροπής, μαζί με τους Ιεροψάλτες και Ιερόπαιδες του Ιερού Ναού είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας της υποδοχής και όλες αυτές τις ημέρες θα διακονούν στον Ιερό Ναό από φυλακής πρωΐας μέχρι νυχτός.