Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Ρηγίνου, Πολιούχου Σκοπέλου.


Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει και τιμά τον Άγιο Ιερομάρτυρα του Χριστού ΡΗΓΙΝΟ, Επίσκοπο Σκοπέλου  τον θαυματουργό, πανηγυρίζει η ΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ τον προστάτη και Πολιούχο της, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

Παρασκευή 24  Φεβρουαρίου 2012:
ώρα 7.00 μ.μ.  Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου  2012
ώρα 7.00 π.μ. Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.
Αμέσως μετά, θα λάβει χώρα η Ιερά Λιτανεία από το Μοναστήρι του Αγίου, έως τον Μητροπολιτικό Ι. Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στη Χώρα Σκοπέλου.