Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις Ιερών Ναών και Μονών στην Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος.

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με θλίψη ανακοινώνει, ότι συνεχίζεται η εγκλη­ματική δραστηριότητα εις βάρος των Ιερών Ναών, Μοναστηριών και Ιδρυμάτων της.
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των κλεπτών μπήκαν τρεις Ιεροί Ναοί και μία Ιερά Μονή.
Άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης 10 Ιουλίου παραβίασαν την πόρτα του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Κουβέλα, όπου διέρρηξαν το παγκάρι και αφήρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.
Επίσης στόχος των κλεπτών έγιναν τα ιερά Εξωκκλήσια της Αγίας Κυριακής Αρκίτσας και Αγίας Τριάδος Λιβανατών, απ’ όπου αφήρεσαν συνολικά πέντε καμπάνες.

Τέλος τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Ιουλίου διαρρήκτες έσπασαν τζάμι ενός κελλιού της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Τραγάνας με σκοπό να εισέλθουν στην Μονή αλλά τράπηκαν σε φυγή μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού.  
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος πληροφορηθείς τα συμβάντα, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την λύ­πη του και καλεί τον λαό να δείξει ενδιαφέρον για την περι­φρού­ρηση των Ιερών Ναών και των Κειμηλίων της τοπικής μας Εκκλησίας.