Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου 2024, στον Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, τελέσθηκε ο ‘’Εσπερινός της Συγγνώμης’’ χοροστατούντος του Βοηθού Επισκόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λακεδαιμονίας κ. Θεοφίλου και με τη συμμετοχή αρκετών κληρικών από την ευρύτερη περιοχή.

Στην μεστή νοημάτων ομιλία του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λακεδαιμονίας μίλησε για τον πνευματικό αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, ώστε η ψυχή μας απαλλαγμένη από βάρη να χαρεί την Ανάσταση του Κυρίου. Κατακλείοντας τον λόγο του, και αφού πρώτα αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της συγγνώμης και της ειλικρινούς μετάνοιας, ζήτησε πρώτος συγγνώμη για τα όποια λάθη ή παραλείψεις του, ενώ παρείχε και τη δική του συγγνώμη σε κάθε συνάνθρωπο.