Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Η Εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ).

Η τοπική μας Εκκλησία της αγιοτόκου Θεσσαλονίκης, εόρτασε και εφέτος τον άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, τον μεγάλο αυτό άγιο της Ορθοδόξου Πίστεως στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του, κατά το διήμερο, Σάββατο, 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.
Η Β΄ Κυριακή των Νηστειών της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα μπορούσε να θεωρηθεί προέκταση και συνέχεια της Κυριακής της Ορθοδοξίας και είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στους αγώνες του θαυματουργού αυτού αρχιεπισκόπου της Θεσσαλονίκης για την Ορθοδοξία και την χριστιανική μας παράδοση. Το άγιο λείψανό του, που σαν μοναδικός πνευματικός θησαυρός φυλάσσεται στον περικαλλή Μητροπολιτικό μας Ναό, προβάλλεται προς προσκύνηση από τους πιστούς, όλο το χρόνο και ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες.

η  συνέχεια: Εδώ