Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος _Μεγάλη Σαρακοστή_η πορεία προς το Πάσχα_Πολιτιστικό της Ι. Αρχ. Αθηνών.

 

Δευτέρα 8 Απριλίου, 19.00

Η εκδήλωση φιλοξενείται στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,

Βασιλείου του Μεγάλου 15, Ρουφ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 

Οι Εκδόσεις Ακρίτας και ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος σας προσκαλούν σε μία συν-ομιλία με θέμα την πορεία μας στον δύσκολο δρόμο της άσκησης και της αναζήτησης της προσωπικής μας σχέσης με τον αναστάντα Χριστό. Στην πορεία μας ως άτομα και ως εκκλησία προς την Ανάσταση και το Πάσχα.

 

Με οδοδείκτη τα κλασικά αναγνώσματα των Αλέξανδρου Σμέμαν και Καλλίστου Ware, Από τον Σταυρό στην Ανάσταση, Μεγάλη Σαρακοστή και Μικρό οδοιπορικό της Μ. Εβδομάδας, αναζητούμε το πραγματικό νόημα των κατανυκτικών ημερών.

 

Η ηθοποιός και ψυχοθεραπεύτρια Όλγα Νικολαΐδου θα διαβάσει αποσπάσματα από τα βιβλία.

 


Στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου θα λειτουργήσει έκθεση των πασχαλινών βιβλίων των Εκδόσεων Πορφύρα – Ακρίτας καθώς και των βιβλίων του ομιλητή.


Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από μαθητής Γυμνασίου ήρθε σε επαφή με εναλλακτικούς πολιτικούς, φιλοσοφικούς και μουσικούς χώρους. Αργότερα χειροτονήθηκε ιερέας και μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη Θεολογία και Ψυχολογία. Σήμερα ζει στη Νότια Κρήτη και είναι εφημέριος στην Ενορία Αγίας Ειρήνης Πύργου, όπου αναπτύσσει δραστηριότητα γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων.